verzorgingBen je opzoek naar een kliniek die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van striae ? Dermavisie is voor jou de juiste partner als het gaat om striae verwijderen. Onze huidspecialisten hebben veel ervaring en weten precies wat ze moeten doen. Wij maken gebruik van de beste materialen en technieken om de behandeling tot een goed resultaat te laten verlopen. Bij ons is een behandeling pas geslaagd als de patiënt tevreden het kliniek verlaat.

Hoe loop je striae op ?

De meeste mensen lopen striae op tijdens intensief sporten, overgewicht en door overmatige oprekking in korte tijd. Striae komt met name voor op de buik, borsten, billen, dijen, kuiten, knieën en de onderrug. Bij ons is het mogelijk om striae te verwijderen.

Striae verwijderen

Het laserlicht van deze golflengte wordt specifiek door het water in de cellen geabsorbeerd en verwarmt deze cellen. Dit zorgt ervoor dat de eiwitten in het weefsel plaatselijk stollen, met als gevolg dat dit oude beschadigde weefsel door het lichaam wordt opgeruimd en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor littekens en rimpels van binnenuit weer kunnen worden hersteld.

Eindresultaat van de behandeling

Na de behandeling zal er een herstel bevorderende crème worden aangebracht. De huid voelt na de behandeling warm aan en ziet er wat rood uit. Bij sommige mensen kan er lichte zwelling ontstaan. Deze huidreactie is normaal en is per individu verschillend.