Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar een woning in Breda. De woning die ik had gekocht was echter wel toe aan een verbouwing. Tijdens de verbouwing heb ik een verkeerde beweging gemaakt waardoor ik heel erg last heb gekregen van mijn schouder en een gedeelte van mijn rug. Daarom ging ik op het internet op zoek naar een goede fysio bij mij in de buurt. Ik kreeg erg veel zoekresultaten waardoor ik een aantal websites met elkaar had vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Fysiotherapie 4 all.

Fysiotherapie 4 allebsite

Fysiotherapie 4 all beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Er is erg veel informatie te vinden over  het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook is er erg veel informatie te vinden over de werknemers van het bedrijf. Dit vind ik zelf erg prettig omdat je dan alvast een beeld kan vormen dan de mensen die je gaan helpen. Ook was er uitgebreide uitleg te vinden over waar je het pand kan vinden dit heeft mij zelf erg goed geholpen. Nadat ik de informatie had gelezen die op de website staat vermeld besloot ik om contact op te nemen voor een afspraak. Mijn fysiotherapeut was erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen.

Categorieën: fysiotherapie