Mijn vriendin had al een aantal weken erg veel last van haar nek en rug. We besloten daarom om op het internet op zoek te gaan naar fysiotherapie Uden om een goede fysio bij ons in de buurt te vinden.

fysiotherapie Uden

Terecht gekomen op de website van fysio praktijk Fysiotherapie 4 all  

Toen we op het internet op zoek gingen naar fysiotherapie Uden kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel fysiopraktijken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergelijk sprak ons de website van Fysiotherapie 4 all ons het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie vinden over wat de praktijk aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook is er erg veel informatie te vinden voor de veel fysiotherapeuten die bij de praktijk werken. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een afspraak te maken. 

Zeer tevreden over de resultaten

Tijdens de afspraak had mijn vriendin de klachten aan haar fysiotherapeut voorgelegd en waren ze al snel begonnen met de behandelingen. Na een aantal behandelingen had zij al een stuk minder last van haar nek en rug. Daarom zijn we ook erg tevreden over deze fysiopraktijk.  We raden deze fysiopraktijk daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goed fysio in Uden die erg vriendelijk is en waar je goede resultaten mee boekt.

Categorieën: fysiotherapie