Ik zocht een orthodontist in den haag dus zocht ik op internet Orthodontist Den Haag. Toen vond ik Smile Designer. Ze zijn heel professioneel en doen hun werk vakkundig. Verder hebben ze heel veel verschillende trajecten, zodat u altijd het traject heeft waar u naar op zoek bent. Smile Designer heeft op het moment geen wachtlijst, dus u kunt gelijk beginnen met u traject. Ze hebben een hele speciale beugel die aan de binnenkant van je tanden zit, zodat je niet ziet dat iemand een beugel heeft. Hij werkt precies hetzelfde als een gewone beugel alleen zie je hem niet. Niet alleen dat maar het is ook nog makkelijker poetsen je vermindert zo de kans op gaatjes enorm. 

itero-NL

Mijn ervaring met Orthodontist Den Haag

Ik ben 13 jaar oud en ik moet een beugel, maar ik vind de normale beugels zo lelijk.

Ik ging op internet zoeken en toen vond ik Smile Designer die een speciale beugel heeft die niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant zit. Het traject liep bij mij heel soepel en de communicatie verliep vlekkeloos. als ik een keer niet kon voor een controle belde ik en zei ik dat ik niet kon en toen maakte ik gelijk een nieuwe afspraak, wanneer het me wel uitkwam. 

Interesse

U kunt voor meer informatie kijken op de website van Smile Designer. Als u dan nog vragen heeft kunt u bellen naar 070 200 1700. U kunt natuurlijk ook altijd even langsgaan bij de orthodontist.

Categorieën: tanden