Ik ben sinds een aantal jaren al een echte hardcore fan. Ik ging naar echt veel feestje toe vak met een grote groep vrienden. We waren echt een hechte groep met z’n alle dus we gingen bijna elke maand naar een feestje toe. Ik had zelf vaak last van een piep in mijn oren als ik terugkwam van een feestje. Ik vond het erg storend omdat ik er soms zelfs niet door in slaap kwam. Ik kreeg het advies van en vriend van mij om op zoek te gaan naar in-ear monitors op maat. Ik ging dus op zoek op internet naar in-ear monitors op maat zodat ik mijn gehoor zou kunnen beschermen tegen de versterkers van de muziek.

in-ear monitors op maat

Website

Ik ging op internet op zoek naar meer informatie ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van audinc. Op de homepagina van de website was erg veel informatie te vinden over wat zo’n oortje te bieden heeft. Tussen de tekst stond vermeld dat de oortjes op maat gemaakt worden en dat het je gehoor beschermd wordt tegen de versterkers van de muziek. Ik wilde graag oortjes die me zowel veiligheid zouden bieden als subliem geluid zodat ik nog echt kon genieten van de muziek. Ik had een paar oortjes besteld via de website van audinc. De prijzen waren relatief laag in tegenstelling tot de andere websites die ik bezocht had. Ik had de oortjes bij het eerstvolgende festival uitgeprobeerd en ik had na het feest totaal geen last van een piep in mijn oren.