bios square epilWilt u graag een strakkere en jongere huid? Neem dan de behandeling microdermabrasie Amsterdam bij Gentle Clinics. Hierbij gebruiken zij een speciale vacuümtechniek en worden er door middel van microkristallen dode huidcellen weggehaald. Hierdoor wordt er gezorgd dat verstopte poriën weer vrij worden en de huid kan ademen. Wanneer uw poriën schoon zijn, zal er een betere bloedsomloop ontstaan en is uw huid helemaal gereinigd.

Over de behandeling microdermabrasie Amsterdam

Wanneer u voor de behandeling microdermabrasie Amsterdam kiest, kiest u voor de nieuwste technieken en de beste behandeling. Bij Gentle Clinics maken ze gebruik van de Medcos MicroSkinPolish. Dit product voldoet aan alle eisen die in Nederland gelden. Zo weet u zeker dat u een zeer veilige behandeling ondergaat. Daarnaast is het de enige microdermabrasie behandeling die het meest effectief is. Daarnaast krijgt u bij Gentle Clinics meer dan de microdermabrasie Amsterdam behandeling. De Medcos MicroSkinPolish geeft namelijk een drie-in-één behandeling.

Vele verschillende behandelingen

Bij Gentle Clinics bieden ze nog veel meer behandelingen dan alleen de microdermabrasie. Zo bieden ze ook de behandeling effectief ontharen aan en de Bios Square Epil. Neem snel een kijkje op de website om alles te bekijken.

Categorieën: beauty